Nume Invatator
Constantin Aura-Mihaela
Nume parinte
Oprea Dana
Doamna Aura Constantin merita din plin acest titlu datorita zambetului pe care il poarta pe chip in fiecare zi. Acest lucru dovedeste ca face aceasta meserie cu pasiune, devotament si responsabilitate. Cei mai castigati sunt copii care i-au fost elevi si noi, parintii, care ii multumim pentru faptul ca ne-a călăuzit pasii copiilor in minunata lume a cunoasterii. Baiatul meu, fost elev al doamnei, are acum 17 ani, si inca privim si admiram , pasiunea cu care doamna isi face meseria.
Nume Invatator
Cheregi Florina
Nume parinte
Pop Bianca-Cornelia
Doamna învățătoare Cheregi Florina este învățătoarea anului 2023, deoarece aceasta nu numai ca ne educa copiii, ci ne educa și pe noi părinții, implicandu-ne în activitățile școlare ale copiilor. Doamna învățătoare a preluat în anul școlar 2022-2023 o noua generație de copii, în clasa pregătitoare. Are metode unice de predare prin multe activități distractive și educative prin care copiii nici nu simt ca fac 'lectii' la scoala. Este atenta și la nevoile emoționale ale copiilor.
Nume Invatator
Doamna Invatatoare Sarbu
Nume parinte
Dumitriu Cristian
Cea mai buna invatatoare
Nume Invatator
Sardare Alina
Nume parinte
Dorobantu Cristina
Empatica,blanda,trateaza copiii cu respect,ii invata sa se respecte,ii ajuta sa se formeze,sa creasca aromonios si nu in ultimul rand le este prietena.Chiar daca din pacate la inceputul clasei a IV a trebuit sa ii lase deoarece a fost diagnosticata cu o boala grava la doar 39 ani dansa comunica cu ei pe un grup in care ii ajuta in continuare daca au nevoie,ii invata sa respecte profesorii,sa se respecte si mai ales sa fie prieteni.Datorita dansei copii isi petrec aniversarile impreuna.
Nume Invatator
Butuza Louisiana
Nume parinte
Tuca Simona Petroșani, Jud Hunedoara
Fiică mea o numește "cea mai bună doamnă din lume",este un om minunat și copii o divinizează,la modul în care sunt tare necăjiți dacă nu este școală
Nume Invatator
Adela Roșu
Nume parinte
Camelia Rizea
Doamna învățătoare este prietena de suflet a copiilor din clasă, are cu ei discuții frumoase despre viaţă, despre oameni, despre greşeli şi învăţăminte. Este profesorul pe care îl admirăm cu toții. Doamna învățătoare emană energie, ne face și pe noi, părinții, să devenim mai buni, să fim veseli și corecți, să fim uniți pentru fericirea copiilor. Seamănă cu Mirela Retegan! Cele două doamne trebuie să se întâlnească, merită se cunoască și să facă cât mai mulți copii fericiți! Doamne ajută!
Nume Invatator
Paun Mirela
Nume parinte
Pomaga Alina
Este o persoana foarte implicata in tot ceea ce tine de copii, de educatia lor. Are un caracter vesel, placut, atrage copiii prin jocurile create. Are multe idei pe care le pune in aplicare din dorinta de a oferi copiilor experiente unice si frumoase.
Nume Invatator
Popa Teodora
Nume parinte
Bereș Ionela
Doamna învățătoare Popa Teodora este cadrul didactic pe care și eu, dacă as putea sa întorc timpul, mi l-aș dori să-l am. Serioasa, iubitoare, ambițioasă, determinată, corecta, iubitoare, răbdătoare și lista mai poate continua. Nu-i pregătește pe elevi doar pentru mâine, ci pentru întreaga viață. Construiește, zi de zi, viitori adulți, echilibrați emoțional, sigur pe cunoștințele lor, iubitori de tradiții și de țară. Jos pălăria!
Nume Invatator
Pop Mariana
Nume parinte
Farcaș Evelina
Consider ca doamna Pop Mariana poate fi învățătoarea anului datorita răbdării,blândeții și efortului pe care la depus pentru copilașii noștri.Prin aceasta cale vrem sa ii mulțumim pentru tot ceea ce a făcut în acești ani,pentru buna dezvoltare și pregătirea a copiilor pentru noul drum!