Smaranda Pușcaș, aleasă Învățătoarea Anului 2021

Am fost la Reghin să o cunoaștem pe Smaranda Pușcaș, Învățătoarea Anului 2021

Am avut parte de o întâlnire cu totul și cu totul specială. Am ajuns la Reghin, acolo unde am cunoscut o învățătoare Zurli din cap până-n picioare. Smaranda Pușcaș, Învățătoarea Anului 202, este un om ferm și devotat, cu o mie de idei pe care vrea să le pună-n practică pentru elevii ei.

Apreciată de toata lumea, Smaranda este acel dascăl care te face să îndrăgești mersul la școală, învățatul și chiar și temele. Emană o energie aparte, este o persoană colorată, deschisă care reușește să fie mai presus de orice, prietena copiilor.

Predă la clasa 0, la Școala Gimnazială Alexandru Ceușianu din Reghin. Ghidează în fiecare zi destinul a 27 de pitici care o iubesc ca pe o mamă. Este grupa fre(i)neticilor, așa cum îi alinta doamna lor învățătoare.

Cei mici nu au știut că mergem azi la ei. Am parcat microbuzul Zurli undeva unde nu se vedea, ne-am dat jos și am intrat in curte. Ne-am apropiat de geamurile din clasa lor și am ciocănit până au tras draperiile și ne-au văzut. Am avut parte de cele mai frumoase reacții din partea lor. A fost cea mai tare surpriză. De câte ori îți bate Gașca Zurli la geam, la școală?

Ne-au primit cu căldură, zâmbete și emoție. Am pășit în clasă, am strigat catalogul, iar fiecare pitic a primit o carte cu numele lui pe ea - pentru acest lucru a trebuit să vină în fața clasei, după ce noi strigam numele. Am cântat și am stat la povești să ne cunoaștem mai bine.

Apoi am ieșit în curte. Acolo unde, într-o curte micuță, doamna învățătoare împreună cu părinții copiilor a construit o scenă. Ne-am jucat, am cântat și am dansat. În aplauzele copiilor, doamna învățătoare a primit coronița și diploma de Învățătoarea Anului, iar cei mici au primit cadouri de la noi și de la partenerii noștri.

Fiecare elev din clasa doamnei învățătoare a primit o cutie de la Sissi cu jocuri, un joc de la Playmobil, un joc de la Edu Class, o pungă cu rechizite de la CTC Store, jucării Zurli - păpuși, penare, cărți de povești și poncho-uri de baie.

Doamna învățătoare a primit 3 vouchere în valoare totală de 3.000 ron, oferite de partenerul strategic al campaniei - Sissi România. A primit produse de îngrijire și make up oferite de Loreal Paris, cărți și jocuri de societate, dar și un stilou personalizat cu titlul de Învățătoarea Anului 2021 de la CTC Store.

Ne-am bucurat mult că am fost azi la tine, că ți-am cunoscut piticii și că le-am putut face o adevărată surpriză. Trebuie să știți că este iubită și apreciată de tot Reghinul. Are spiritul Zurli în ea și-l dă mai departe elevilor ei prin felul în care le predă zi de zi. Felicitări pentru tot ceea ce faci și de abia așteptăm să ne mai întâlnim.


Mulțumim partenerilor campaniei. Sissi România, căci fără susținerea lor campania nu ar fi ajuns atât de departe.

Multumim, Loreal Paris! Mulțumim, CTC Store! Mulțumim, Libris.ro. Mulțumim, Playmobil. Mulțumim, Edu Class. Un proiect comunicat cu sprijinul Radio Europa FM.